Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Zutphen

Zutphen, een prachtige historische Hanzestad met een oude stadskern. Diverse historische kenmerken zijn nog intact gebleven, zoals delen van de oude stadsmuur en de stadspoorten. Een relatief kleine stad met nog geen 40.000 inwoners, maar daar is in het levendige centrum weinig van te merken. Met een binnenhaven en liggend aan de IJssel is Zutphen van oorsprong een handelsstad. De torenstad “torent” overal bovenuit. Het leefgenot in de stad is over het algemeen vrij hoog. Op een sfeervolle plek een unieke locatie is tevens een Crematorium, de Omarming.

Uitvaart Zutphen

De stad heeft een prachtige oude begraafplaats. Het ligt gelegen aan de rand van het centrum, omringd door water en getekend met oude bomen en wilgen. Hoe mooi het leven in een bijzondere stad als Zutphen ook is, het duurt niet eeuwig. Op een dag neem je afscheid van een dierbare om je heen en zal er een uitvaart georganiseerd moeten worden. Voor de uitvaartbegeleiding van een uitvaart in Zutphen kun je mij 24 uur per dag bereiken bij een overlijden. We gaan samen een passend en bijzonder afscheid organiseren voor de overledene en zijn of haar nabestaanden.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Zutphen

Er komt zoveel op je af als een dierbare komt te overlijden, daarom ondersteun en begeleid ik je bij de uitvaartverzorging in Zutphen. Eerst zullen er een aantal praktische zaken geregeld moeten worden zoals een overlijdensakte en het verzorgen en opbaren van overledene. Vervolgens zullen we een planning maken en bespreken hoe de dagen er naar het afscheid en de uitvaart er uit gaan zien. Voor de uitvaartverzorging in Zutphen kun je mij direct bellen in een geval van overlijden, maar je kunt ook een afspraak maken voor een voorgesprek. In dit gesprek kunnen veel praktische zaken al vastgelegd worden. Denk aan het uitzoeken van kaarten en muziek, maar ook alvast de verzekeringsgegevens inventariseren en andere wensen rondom de uitvaart doornemen.

Maak een afspraak