Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Zenderen

Eén van de grotere dorpen in Twente is Zenderen. Een dorp wat vroeger uit verschillende delen bestond welke later samengevoegd zijn tot de dorp in haar huidige vorm. Een belangrijk waterknooppunt in Zenderen, waar de Azelerbeek uitkomt in de Bornsebeek, werd vroeger gebruikt voor het vervoer van turf. De Rooms-Katholieke parochie en aanwezigheid van het prachtige Karmelklooster laten zien dat religie een belangrijke rol speelt in dit dorp. Zoals in veel dorpen is ook in Zenderen sprake van vergrijzing. Jongeren vliegen uit naar de grote stad en keren zelden terug.

Uitvaart Zenderen

Een prachtig dorp om in op te groeien, te leven maar ook om uiteindelijk te overlijden. Veelal wordt de kerk betrokken bij een uitvaart in Zenderen en vindt men een laatste rustplaats op de Rooms-Katholieke begraafplaats. De manier waarop wij willen leven kiezen we zelf, dat zou ook voor een passend afscheid moeten gelden. Voor het verzorgen van een passend afscheid en de uitvaart in Zenderen kun je mij altijd bellen. Voor een voorgesprek of om een overlijden te melden. Samen met de nabestaanden gaan we er voor zorgen dat er een waardig laatste eerbetoon georganiseerd kan worden.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Zenderen

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de nabestaanden bij een uitvaart in Zenderen. Na een kennismaking zet ik, in geval van een overlijden, direct alle noodzakelijke dingen in gang.Op een transparante en georganiseerde manier gaan we samen het afscheid en de crematie of begrafenis voorbereiden. Daarbij komen veel praktische zaken kijken. Voor de gehele uitvaartverzorging in Zenderen kun je bij mij terecht.

Van rouwkaarten tot het bestellen van een passende kist en van het maken van een planning tot het reserveren van de aula, ik neem je veel werk uit handen. Het is namelijk erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het een mooi passend afscheid wordt zonder dat praktische zaken extra druk of stress opleveren.

Maak een afspraak