Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Weerselo

Weerselo is een dorp met ongeveer 3000 inwoners. Door verschillende fusies van gemeenten in de regio valt Weerselo onder de gemeente Dinkelland. Vlak bij Weerselo ligt Het Stift, een uniek historisch stukje Nederland met een beschermd stadsgezicht. Weerselo is ontstaan uit Het Stift, zo luidde de naam vroeger ’t Stift-Weerselo. Weerselo is bekend om de Weerselose markt, een bijzondere vrije markt, een begrip in het oosten van ons land. Het grotendeels Rooms-Katholieke Weerselo heeft een parochiekerk welke toegewijd is aan H. Remigius. Naast de kerk bevindt zich het kerkhof, hier liggen ook meerdere oorlogslachtoffers begraven. Ten noorden van het dorp staat de korenmolen, genaamd De Vier Winden. Deze wordt ook wel de Weerselose Molen genoemd.

Uitvaart Weerselo

Het wonen in een dorp brengt vaak gezelligheid met zich mee en er is meestal sprake van grote betrokkenheid. In het geval van een overlijden kan dat erg prettig zijn, je vindt steun bij elkaar in verdrietige tijden. Voor de uitvaartverzorging in Weerselo en omliggende plaatsen kun je contact met mij opnemen. In een geval van overlijden kom ik direct naar je toe om je te ondersteunen en de eerste praktische zaken in gang te zetten. Een afscheid en de uitvaart in Weerselo kunnen in het dorp zelf plaatsvinden, maar mag natuurlijk ook (deels) in een andere plaats. Voor een crematie zal bijvoorbeeld uitgeweken moeten worden omdat Weerselo zelf niet over een crematorium beschikt.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Weerselo

Wat moet er allemaal gebeuren als iemand in Weerselo komt te overlijden? Allereerst bel je mij voor de uitvaartverzorging in Weerselo. Ik kom naar je toe en we gaan een begin maken aan de planning. Er zijn een aantal noodzakelijkheden die prioriteit hebben, denk aan een overlijdensakte en er moet een plek klaargemaakt worden voor het opbaren. Dit laatste mag thuis, in een aula of een andere locatie. Door mijn ervaring kan ik je goed begeleiden in het hele proces en zorgen we er samen voor een passend en waardig laatste afscheid. Het is een goed idee om een afspraak te maken voor een voorgesprek. Als iemand dan komt te overlijden zijn een aantal zaken al besproken, dit geeft rust en ruimte voor verdriet en rouw als het moment uiteindelijk daar is.

Maak een afspraak