Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Twente

Twente is een landstreek in de provincie Overijssel dat ligt tussen de Achterhoek, Salland en de Duitse grens. Twente (of Twenthe) bestaat uit 14 gemeenten en telt ruim een half miljoen inwoners. Dorpen en (middel)grote steden worden in het prachtige, soms glooiende landschap, verbonden door beken en natuur. De regio is in trek bij toeristen die op zoek zijn naar ontspanning, rust, karakteristieke dorpen en levendige steden. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes te volgen door het mooie land van de Tukkers.

Uitvaart Twente

De Twentenaren staan bekend om hun nuchterheid en trots en hechten waarde aan tradities. Voor velen is het een voorrecht om Twentenaar te zijn! Het noaberschap is in veel plaatsen nog sterk aanwezig. Samen successen vieren maar ook klaar staan voor elkaar in tijden van verdriet en rouw. Bij een uitvaart in Twente in een kleiner dorp is goed zichtbaar hoe men elkaar steunt. De ene buur zet koffie en de ander zorgt voor wat broodjes, met elkaar en voor elkaar. Ook bij een plechtigheid in de kerk of uitvaart in het crematorium is er vaak een hoge opkomst van vrienden, bekenden en dorps- en stadgenoten. Voor de uitvaartverzorging van een uitvaart in Twente kan ik je goed van dienst zijn. Samen maken we er een bijzonder afscheid van, precies zoals jij wilt en past bij de overledene.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Twente

Bij het overlijden van een dierbare kom ik direct naar je toe. Aangezien ik zelf in Twente woon kan ik vrij snel bij je zijn om de uitvaartverzorging op te starten en door te spreken. Er zal een heleboel op je af komen, qua emoties, maar ook wat betreft regelzaken. Uiteraard ben je vrij om een zelf dingen te regelen, maar als je hoofd daar niet naar staat, kan je de volledige uitvaartverzorging in Twente door mij laten doen. Ik ben in de buurt en dat vinden de meeste mensen toch wel erg prettig.

Samen maken we er iets moois van, dat is vaak het uitgangspunt.

Maak een afspraak