Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Tubbergen

De meest noordelijke gemeente in Twente is Tubbergen met het gelijknamige dorp. Tubbergen is vrij grote gemeente met in totaal ruim 20.000 inwoners. In het dorp Tubbergen vind je een bijzonder mooi oud raadhuis en een prachtige basiliek. Deze voormalige Rooms Katholieke kerk is in het jaar 2000 verheven tot basiliek. Tegenwoordig draagt deze de naam Sint-Pancratiusbasiliek. Een prachtige basiliek met een gotische toren, neogotisch schip en een grote naastgelegen begraafplaats. Wanneer je een ronde maakt door de gemeente Tubbergen zal het aantal molens je opvallen. Deze gemeente heeft de meeste molens van de provincie. Bij toeristen is de regio erg in trek, er liggen prachtige fietsroutes en wandelgebieden in de gemeente Tubbergen.

Uitvaart Tubbergen

Wanneer er vroeger, ver in de vorige eeuw, iemand in een dorp als Tubbergen kwam te overlijden, werd er een beroep gedaan op het noaberschap voor de uitvaart in Tubbergen. Buren en dorpelingen regelden dan de uitvaart in Tubbergen, de vrouwen schonken koffie en de mannen waren dragers van de kist. Dit heeft in een later stadium plaatsgemaakt voor de uitvaartvereniging. Deze vereniging had als uitgangspunt: gelijke behandeling en een betaalbare uitvaart voor iedere dorpsbewoner. Tegenwoordig kun je, ongeacht de plaats waar je woont, bellen met iemand zoals ik voor de uitvaartverzorging.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Tubbergen

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bellen voor de uitvaartverzorging in Tubbergen of omliggende plaatsen. Ik kom dan direct naar je toe om je te ondersteunen en een aantal praktische zaken direct in gang te zetten. De kosten voor de uitvaartverzorging in Tubbergen zijn volledig transparant en ik reken geen toeslagen op bijvoorbeeld een kist, de kaarten of het huren van een aula. Samen gaan we een planning maken en zorgen ervoor dat het een bijzonder, waardig en passend laatste afscheid wordt. Want bij een mooi leven hoort een minstens zo mooi afscheid!

Maak een afspraak