Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Oldenzaal

Oldenzaal, “de glimlach van Twente”, is een bloeiende en groeiende gemeente in het noordoosten van Overijssel met bijna 35.000 inwoners. Een rijke historie van bezettingen en geloofsstromingen die elkaar opvolgden hebben Oldenzaal gevormd tot wat het vandaag de dag is. Het katholieke geloof is, net als in heel Twente, het meest voorkomend. Oldenzaal heeft een prachtige katholieke basiliek. De “St. Plechelmus” is in het verleden ook de kerk geweest van de toen overheersende protestanten. In de regio staat Oldenzaal ook bekend als Boeskoolstad, de naam die het krijgt in de carnavalsperiode. Het van oorsprong katholieke carnaval wordt hier uitbundig gevierd. Met gigantische optochten en vele uitbundige festiviteiten heeft Oldenzaal het mooiste en grootste carnaval boven de rivieren.

Uitvaart Oldenzaal

Hoe mooi de “glimlach van Twente” ook is, bij tijde maakt de glimlach plaats voor rouw en verdriet. Aan het leven is een overlijden onlosmakelijk verbonden. Het overlijden van een dierbare brengt altijd verdriet met zich mee, of iemand nou 60 of 100 jaar oud is geworden. Om op een goede manier afscheid te nemen help ik je bij het regelen van een uitvaart in Oldenzaal. Samen zorgen we ervoor dat de uitvaart helemaal naar wens uitgevoerd wordt, passend bij jouw eigen wensen en behoeftes én bij de overledene.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Oldenzaal

Bij het melden van een overlijden kom ik zo snel mogelijk naar je toe. Voor de uitvaartverzorging zullen er direct een aantal praktische zaken geregeld moeten worden. Deze pak ik voor je op, aangezien je hier waarschijnlijk je hoofd niet naar hebt staan. We bespreken samen de vervolgstappen voor de uitvaartverzorging en maken een planning en afspraken. Van het moment van overlijden tot de nazorg na de uitvaart, de volledige uitvaartverzorging in Oldenzaal kan ik op mij nemen. Als er dingen zijn die je zelf wilt regelen is dat uiteraard mogelijk. Wil je dat ik de volledige verzorging van de uitvaart en het afscheid voor mijn rekening neem, dan kan dat ook.

Samen maken we er een bijzonder afscheid van!

Maak een afspraak