Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Hengelo

Met ruim 80.000 inwoners is Hengelo een middelgrote stad. Van oorsprong een stad met veel industrie en techniek. Denk aan Stork en Hazemeijer als twee bekende industriële Hengelose namen. Veel woningen zijn dan ook gebouwd om de arbeiders woonruimte te bieden. De gegoeden woonden o.a. in Delden. Na een periode van wederopbouw na de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog is Hengelo hard bezig met het creëren van haar eigen identiteit. Het plein met Ikea en Bauhaus is een flinke trekker in de regio. Daarnaast zijn het de bijzondere evenementen en onderscheidende winkels die Hengelo speciaal maken. De landelijk bekende viering van kerstmiddag, de Nacht van Hengelo, FBK-games en Tropical Night trekken jaarlijks duizenden bezoekers en zijn ongekend populair. Hengelo is een prachtige stad om in te wonen en werken!

Uitvaart Hengelo

Genieten van het leven is erg belangrijk, want aan het leven komt een keer een einde. Dan maakt het fijne leven in Hengelo plaats voor verdriet, verlies en een bijzonder afscheid. Voor de uitvaartverzorging in Hengelo en omliggende plaatsen kun je mij 24 uur per dag bereiken. Ik kom naar je toe om je te steunen en de meest urgente zaken direct te regelen. Bij een mooi leven hoort ook een mooie uitvaart in Hengelo. Een waardig afscheid waarbij in stijl afscheid wordt genomen van een dierbare.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Hengelo

Bij een overlijden zijn er meestal heel veel vragen. Praktische vragen, zoals op welke dag en tijdstip we de afscheidsdienst organiseren, maar ook vragen over de muziek die de overledene graag op zijn of haar uitvaart gedraaid zou willen hebben. Er moet best veel geregeld worden, gelukkig neem ik deze taken grotendeels op me. Hierdoor krijg je meer rust en ruimte om verdriet te hebben en afscheid te nemen. Wil je zelf graag dingen doen, bijvoorbeeld de kaarten maken, dan kan dat. Bijna alles kan in overleg met mij. De uitvaartverzorging in Hengelo is volledig transparant en het afscheid nemen van een dierbare staat voorop. Een voorgesprek om de wensen en verwachtingen door te nemen en vast te leggen voor uitvaart geeft erg veel rust. Moet je alles nog gaan bedenken als iemand net overleden is, dan speelt er emotie mee en dat maakt het maken van beslissingen soms lastiger. Je mag altijd vrijblijvend een afspraak met mij maken voor een voorgesprek.

Maak een afspraak