Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Geesteren

Geesteren is het grootste dorp van de gemeente Tubbergen in de Nederlandse provincie Overijssel. In 1268 werd het (overwegend Rooms-Katholieke) dorp al vermeld als Geysteren. Ook Geesteren is behoort tot de losse esdorpen. Ook populair bij wandelaars die op een zonnige zondagmiddag in grote getale een wandelingetje maken over “de essen”. Ook een bezoek aan de Grote Geestere Molen is absoluut de moeite waard! In het dorp staat een katholieke kerk, gebouwd aan de hand van een ontwerp van Jan Stuyt. Hiernaast vind je het oorlogsmonument “Christus is opgestanden”, dat in 1952 werd geplaatst, ontworpen door Wim Harzing. Met ruim 4000 inwoners is Geesteren een groot en levendig dorp. Men viert er uitbundig carnaval en jaar vindt hier het spectaculaire CSI Twente, een paardensportevenement, plaats.

Uitvaart Geesteren

Ondanks dat Geesteren een levendig dorp is heeft het ook last van vergrijzing. Jongeren trekken weg uit het dorp om de drukte en faciliteiten van grotere plaatsen op te zoeken. Wanneer er een overlijden is van een dorpsgenoot zie je de betrokkenheid van andere inwoners. Een uitvaart op de begraafplaats in Geesteren is iets waar veel (oudere) dorpsbewoners de voorkeur aan geven. Maar wat er ook gebeurt, bij een uitvaart in Geesteren is het belangrijk dat het een passend afscheid is voor de overledene en nabestaanden. Voor de uitvaartverzorging in Geesteren kun je mij uiteraard bellen. Met mijn bedrijf “Een Bijzonder Afscheid” ben ik het eerste aanspreekpunt in geval van overlijden of voor een voorgesprek.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Geesteren

Bij een overlijden kom ik direct naar je toe, om je te steunen en je te helpen met het regelen van de eerste noodzakelijke praktische zaken. Vervolgens gaan we samen, ook met eventuele andere nabestaanden, de voorbereidingen treffen voor het afscheid en de uitvaartdienst. Ook voor een voorgesprek rondom de uitvaartverzorging in Geesteren kun je contact met opnemen en een afspraak maken.

Welke kaart past er bij jou en de overledene, wie wil er wat zeggen tijdens de uitvaartdienst? Moet er een afspraak gemaakt worden met het crematorium of met de begraafplaats en welke kist zou je graag willen voor de overledene? Er zijn op dat moment zoveel vragen dat het prettig is dat ik de uitvaartverzorging grotendeels op me neem. Een uitvaart in Geesteren is niet veel anders dan in een andere plaats, dus mijn brede ervaring om je te ondersteunen en begeleiden komt goed van pas. Wat je zelf wilt doen mag je zelf doen, anders doe ik het voor je. Helder, transparant en altijd op maat. Het laatste afscheid doe je maar één keer, dus samen zorgen we ervoor dat het helemaal naar wens verloopt.

Maak een afspraak