Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Deventer

Hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Een prachtige historische stad, gelegen aan de IJssel in de provincie Overijssel. Kunst en cultuur zijn onlosmakelijk verbonden aan deze handelsstad. De centrale ligging van de stad, de aanwezigheid van een hogeschool en de goede bereikbaarheid, dragen bij aan de levendigheid in de stad. De stad heeft een mooie ligging aan de Ijssel, de A1 en het uitgebreide spoornet is interessant voor bedrijven en inwoners. Midden in de stad vind je de Brink, een groot marktplein waar jaarlijks vele activiteiten worden georganiseerd, bekend in binnen en buitenland. Met de grootste boekenmarkt van Europa, het Charles Dickensfestijn en vele andere (culturele) evenementen is Deventer in trek bij jong en oud.

Uitvaart Deventer

Deventer is een populaire stad om in te wonen en te leven. Maar het leven is helaas niet oneindig… Bij een mooi leven, hoort uiteindelijk ook een bijzondere uitvaart. Passend bij de overledene en zijn of haar laatste wens. Voor uitvaartverzorging van een uitvaart in Deventer en de afscheidsdienst, kun je terecht bij Een Bijzonder Afscheid. Voor een uitvaart in Deventer mag je zelf kiezen wie de uitvaartverzorging doet, of het nou gaat om een crematie of een begrafenis, en ongeacht waar je verzekerd bent. Als uitvaartbegeleidster sta ik 24 uur per dag voor jou en jouw nabestaanden klaar. We maken van iedere uitvaart in een bijzonder afscheid.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Deventer

Voor de uitvaartverzorging in Deventer kun je mij, bij een overlijden, 24 uur per dag bereiken. Ik kom naar je toe om je te steunen en de eerste praktische dingen in gang te zetten. Er komen allerlei vragen op je af over de wensen rondom de afscheidsdienst en de uitvaart. Jouw eigen wensen en voorkeuren en die van de overledene. Hierbij ondersteun ik je en kan ik de volledige uitvaartverzorging in Deventer verzorgen, van een bijzonder en passend afscheid tot de uitvaart. Dat mag uiteraard ook in een andere plaats. Samen maken we een planning en bespreken hoe de invulling van het laatste eerbetoon en afscheid er uit komt te zien. Volledig transparant in kosten zodat je dit zelf in de hand kunt houden.

Maak een afspraak