Uitvaartverzorging in Deurningen

Deurningen is een kerkdorp in de Twentse gemeente Dinkelland. Deurningen telt bijna 2000 inwoners en is daardoor een gezellig klein dorp. Rondom de Rooms Katholieke Plechelmuskerk is een begraafplaats te vinden, typerend voor dorpen, centraal gelegen in het dorp. Vanuit omliggende plaatsen wordt Deurningen regelmatig bezocht. Het Tuincentrum Borghuis is één van de grootste trekkers met haar 20.000 m2 winkeloppervlak. Ook Landgoed Kaamps is in trek bij dagjesmensen die een bezoekje willen brengen aan de boerderijwinkel of de belevingsboulevard waar je letterlijk tussen koeien van het melkveebedrijf staat. Via Deurningen kun je naar het Hulsbeek, een recreatiegebied voor wandelaars en zwemliefhebbers die een duik willen nemen in het natuurwater.


Uitvaart in Deurningen

In verhouding tot andere dorpen valt het mee met de vergrijzing in Deurningen. Er zijn behoorlijk wat jongere gezinnen die zich hier gehuisvest hebben. Wél dicht in de buurt van de grote stad, maar met de rust en gezelligheid van een dorp. Waar geleefd wordt, komt ook af en toe iemand te overlijden in Deurningen. In dat geval kun je mij bellen voor de uitvaartverzorging in Deurningen. Uiteraard kan een laatste afscheid en de uitvaart zelf ook in een andere plaats geschieden. Het belangrijkste is dat het naar wens is voor de overledene en nabestaanden.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975


Uitvaartverzorging in Deurningen

Meld je een overlijden dan kom ik direct naar je toe. Naast de steun die je van mij krijgt is het fijn om iemand als ik in de buurt te hebben die minder emotioneel betrokken is. Er moet van alles geregeld worden, dat ga ik voor je doen en kan voorzien in de volledige uitvaartverzorging in Deurningen. Samen maken we een planning en afspraken, waarbij je uiteraard de vrijheid hebt voor eigen ideeën en initiatief. Staat je hoofd er even niet naar om bijvoorbeeld kaarten te schrijven, dan kan ik het voor je doen. Iedere uitvaart in Deurningen of in een andere plaats is uniek. Bij Een Bijzonder Afscheid staat altijd respect en waardigheid voorop, want een mooi leven verdient een mooi afscheid.

Bijzondere verhalen

Bijzondere verhalen van bijzondere mensen. [lees verder]

Wat kost een uitvaart?

Een kennismakingsgesprek en voorstel is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken samen de wensen en de kosten, volledig transparant. [lees verder]

Locatie Deurningen Afscheidsdienst Uitvaart

Wat is je naam? (verplicht)

Welke e-mailadres gebruik je? (verplicht)

Waar gaat je bericht over?

Schrijf hier een bericht


Een Bijzonder Afscheid: voor het verzorgen van de uitvaart in o.a.

Delden, Almelo, Deventer, Borne, Deurningen, Geesteren, Hengelo, Tubbergen, Zutphen, Weerselo, Twente, Oldenzaal, Zenderen.