Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Delden

Delden is een kleine stad dat sinds 1 januari 2001 in de gemeente Hof van Twente ligt. Delden kent een lange historie waarbij de oudste vermelding van Delden terug gaat tot het jaar 1036. De rijke historie is goed zichtbaar in de stadskern maar ook in de omgeving. Zo vind je in Delden bijvoorbeeld de Nieuwe en Oude Blasiuskerk. De “nieuwe” kerk is een neogotische pseudobasiliek uit het jaar 1872. De kerk heeft een hoge toren van bijna 70 meter welke voltooid werd in 1893. De “oude” kerk is een gotische hallenkerk uit de 15e en 16e eeuw. De toren stamt al uit 1516. Ook het 17e-eeuwse kerkinterieur en orgel 1847 zijn bijzondere elementen in deze oude kerk. Op veel plekken in Delden merk je de band met Kasteel Twickel, een 16e-eeuws kasteel met prachtige tuinen, parken en een bosrijke omgeving. In Delden zijn geregeld activiteiten, het is een bruisend klein stadje, met bekende horecaondernemingen zoals het Wapen van Delden, Het Witte Paard en Carelshaven.

Uitvaart Delden

In plaatsen als Delden waar meerdere kerken staan, zijn ook vaak meerdere begraafplaatsen. Want hoe mooi een stad ook is om te in te leven, er komt een moment dat het leven ophoudt. Een uitvaart in Delden mag minstens zo bijzonder zijn als het leven in deze karakteristieke plaats. Voor het verzorgen van een afscheidsdienst en een uitvaart in Delden kun je contact met mij opnemen. Ik ben gespecialiseerd in uitvaartverzorging op maat. Een uitvaart is niet iets dat je opnieuw kunt doen, dit moet in één keer goed en helemaal naar wens zijn.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Delden

Wanneer iemand komt te overlijden moet er veel geregeld worden. Praktische zaken zoals een verzekering raadplegen of een overlijdensakte laten opstellen, maar ook het vormgeven en aankleden van het afscheid. Voor een uitvaart in Delden kan een afscheid verzorgd worden op verschillende locaties. Samen zorgen we er voor dat het afscheid passend en waardig is, een fijne en goede manier om gepast afscheid te nemen van een dierbare.

Tegenwoordig mag er bijna overal een afscheidsdienst gehouden worden. We zijn niet gebonden aan crematoria, aula’s en begraafplaatsen. Het belangrijkste is dat bij de overledene en nabestaanden past. Hoe we dat gaan vormgeven? Als er een voorgesprek is geweest dan is een deel van de voorbereiding al gedaan. Zo niet, bel mij dan direct in het geval van een overlijden in Delden. Ik kom naar je toe om je te steunen en neem de uitvaartverzorging in Delden volledig op mij.

Maak een afspraak