Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Borne

Borne is een Twentse forensengemeente ten noordwesten van Hengelo, waar het tegenwoordig letterlijk tegenaan ligt. De nieuwbouwwijk Dalmeden in Borne is tegen de grens aangebouwd. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente waar Borne ook veel samenwerking zoekt met andere gemeenten. Borne heeft deels een beschermd dorpsgezicht wat voortkomt uit een prachtige historie die behouden moet blijven. Zo heeft Borne bijvoorbeeld tientallen oorlogs- en rijksmonumenten in en rondom de dorpskern. Borne boeit is een initiatief waar o.a. alle activiteiten in het dorp terug te vinden zijn. En dat zijn er nogal wat! Borne is een wat groter dorp, heeft wel het dorpse karakter maar minder last van vergrijzing. Dit komt mede doordat Borne grenst aan een middelgrote stad.

Uitvaart Borne

De grote Theresiakerk in Borne heeft onlangs een nieuwe functie gekregen waarbij allerlei zorg-gerelateerde bedrijven zich gevestigd hebben in de kerk. Ook “Een Bijzonder Afscheid” heeft zich hier gevestigd. Het nieuwe crematorium in Borne is ook één van de meest recente ontwikkelingen. Crematorium Twente mag trots zijn op haar nieuwe locatie. Hoe plezierig het leven in de plaats ook is, op een dag zal ook het afscheid en de uitvaart in Borne komen. Om hierop voorbereid te zijn is het verstandig een voorgesprek te plannen om de wensen te bespreken voor een afscheidsdienst en een uitvaart. In het geval van overlijden kun je mij altijd bellen voor het verzorgen van de uitvaart in Borne of een andere plaats.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Borne

Wanneer iemand komt te overlijden moeten er een aantal praktische zaken geregeld worden. Verdriet en verslagenheid maken het vaak lastig om je hoofd erbij te houden. Bel mij dan ook direct als er iemand overlijdt, dan kom ik naar je toe. De regeldingen pak ik gelijk op en ben er om jou en andere nabestaanden te ondersteunen. Voor de volledige uitvaartverzorging in Borne kun je bij mij terecht. Samen gaan we een afscheid en de uitvaart organiseren. Een waardig afscheid voor de overledene.

Waar vindt het opbaren plaats bij een uitvaart in Borne? Thuis, in een aula of op een andere locatie? Welke kleren moet de overledene aan en welke kist zou diegene eigenlijk graag gewild hebben, en wat wil jij? Op geheel transparante en open wijze neem ik je aan de hand om hier de juiste keuzes in te maken. Als er een voorgesprek heeft plaatsgevonden zijn dit soort details al besproken. Voor de nabestaanden is dit erg prettig, zij hebben wel iets anders aan hun hoofd.

Maak een afspraak