Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Uitvaartverzorging in Almelo

Almelo is een stad die ruim 100 jaar geleden is ontstaan toen Ambt-Almelo en Stad-Almelo werden samengevoegd. De stad behoort met ruim 70.000 inwoners tot een middelgrote stad in het oosten van Nederland, gelegen in het prachtige Twente. Van oorsprong is de stad, net als een aantal andere Twentse steden, een textielstad, maar dat wordt steeds minder goed zichtbaar. Tegenwoordig is er veel andere bedrijvigheid, grote namen zoals Urenco, Preston Palace en Ten Cate BV vestigen zich hier. “In Almelo is altijd wat te doen, het licht staat op rood, het licht staat op groen”. Een bekende uitspraak van Herman Finkers, een bekende cabaretier. Doordat er geen hogeschool of universiteit in Almelo is ziet men veel jongeren de stad verlaten voor een studie om vervolgens elders in het land te gaan werken en wonen. Dit is mede de oorzaak van de toenemende vergrijzing.

Uitvaart Almelo

Waar plezier en genot voorop staan, met een glimlach en een nuchtere Twentse houding, is er ook plaats voor verdriet en afscheid. Er komt een dag dat het leven ophoudt, voor sommigen veel te vroeg, voor anderen na een lang leven. Het is in beide gevallen een droevige gebeurtenis. Mensen die in een bepaalde stad wonen en komen te overlijden hebben meestal de wens om een uitvaartdienst plaats te laten vinden in hun eigen stad. Almelo heeft zowel een crematorium (crematoria Twente) als begraafplaatsen. Voor een uitvaart in Almelo kan Een bijzonder afscheid op vrijwel iedere gewenste plek een afscheidsdienst organiseren. Je bent altijd vrij om een uitvaartverzorger of uitvaartverzorgster te kiezen voor een uitvaart in Almelo, ongeacht waar je bijvoorbeeld verzekerd bent. Daniëlle van uitvaartonderneming Een Bijzonder Afscheid is uw uitvaartbegeleidster en ondersteunt je om een laatste afscheid voor jou of jouw dierbaren helemaal naar wens te laten verlopen.

In geval van een overlijden kun je mij 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer: 06-14993975

Uitvaartverzorging Almelo

Op het moment dat iemand komt te overlijden in Almelo, kun je mij 24 uur per dag bereiken. Ik kom dan direct naar je toe om je te ondersteunen en de eerste praktische zaken in gang te zetten. Samen gaan we een planning maken voor een passend afscheid en de uitvaart. Voor de volledige uitvaartverzorging in Almelo kun je bij mij terecht. Volledig transparant bespreken we de mogelijkheden en kosten voor de afscheidsdienst en de begrafenis of crematie. In bijna alle gevallen maakt het niet uit waar de overledene verzekerd is. Samen maken we er iets bijzonders van, zonder dat dit onnodig veel kosten met zich meebrengt.

Maak een afspraak