Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Voorzorg gesprek

Voorgesprek

Hoe wil jij herinnerd worden? Hoe regel je een bijzonder afscheid? Wat zijn de kosten?
Ik geef je graag vrijblijvend informatie en vooral inspiratie.

Voor jezelf of voor iemand in je nabijheid. Zo’n gesprek is kosteloos en kan op ieder moment plaatsvinden. Je mag altijd bellen, 06-14993975

Direct na overlijden

Direct na overlijden

Na het overlijden van een geliefde, zal de (huis)arts het overlijden officieel vastleggen.
Daarna kun je als je eraan toe bent, mij bellen.

Je kunt me dag en nacht bereiken op telefoonnummer: 06-14993975. Op dat moment bespreken we wat er moet gebeuren en wanneer ik naar je toekom.

Uitvaart

Uitvaart

Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik je liefdevol in de week van de uitvaart. Je hebt steeds met dezelfde uitvaartbegeleider te maken, die precies weet wat er is afgesproken.

Bij een uitvaart is meer mogelijk dan de meeste mensen denken; ik leg je graag alle opties voor om er samen een bijzonder afscheid van te maken.

Opzegservice

Opzegservice

Hoe kun je abonnementen en verzekeringen opzeggen voor iemand die overleden is? Daar kan ik je bij helpen. Door gebruik te maken van de opzegservice worden alle abonnementen automatisch opgezegd en bevestigd.
Ga naar het NabestaandenLoket.

Na de uitvaart

Na de uitvaart

Een Bijzonder Afscheid is er niet alleen voor en tijdens de uitvaart, maar juist ook daarna.
Ik kom graag nog langs, om samen terug te kijken op de uitvaart en te bespreken hoe het nu met je gaat.

Ook als je (praktische) vragen hebt, kun je altijd bij mij terecht. Ik neem praktische zaken uit handen, zoals de contacten met de eventuele uitvaartverzekering.

Wensenformulier

Wensenformulier

Ook wanneer er nog niemand is overleden, kun je mij bellen voor het doorspreken en vastleggen van jouw uitvaartwensen. Dit advies is kosteloos en vrijblijvend.

Als extra ondersteuning heb ik een wensenformulier ontwikkeld en deze bied ik je graag aan. Download het wensenformulier zodat je aan mij of je dierbaren aan kunt geven wat je belangrijk vindt.

Kinderuitvaart

Kinderuitvaart

Als je afscheid moet nemen van je kind(je), is dat niet te bevatten. Je wereld staat stil: “Hoe nu verder?”. Ik ben er voor jullie met oprechte aandacht, in rust en stilte, om jullie liefdevol te steunen en te begeleiden.

Stap voor stap, elke dag een beetje om samen een afscheid vorm te geven dat troost biedt.

Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Je bent welkom op het inloopspreekuur om je vragen rechtstreeks aan mij te stellen. Een aantal vragen en antwoorden heb ik ook alvast voor je opgeschreven. Deze vind je hier.

Hier vind je antwoorden op een aantal praktische vragen rondom een overlijden of uitvaart. Uiteraard mag je me ook een bericht sturen of bellen.

Kosten

Kosten

Wat kost een uitvaart? Een lastige vraag. Ik draai liever de vraag om: Wat is je budget en wat
mag de uitvaart gaan kosten? De keuzes zijn van belang voor het budget.

Een mooie uitvaart hoeft niet duur te zijn. Een Bijzonder Afscheid biedt voor ieder budget een passend afscheid.