Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Rouwwandeling
“Dat ik je zo mis”

Rouwwandeling "Dat ik je zo mis"

Rouwwandeling “Dat ik je zo mis”

Hoe is het nu met je? Een vraag die moeilijk te beantwoorden is als je een geliefde hebt verloren. Verlies hoort bij het leven, maar praten over de dood lukt niet altijd. Terwijl dat de pijn juist kan verlichten. Praten met iemand die hetzelfde is overkomen, kan troostend zijn.

Om rouw te overleven, is gezelschap nodig.

Ik, Daniëlle, nodig je uit voor een rouwwandeling in de prachtige natuur.  Om samen met lotgenoten al wandelend ervaringen en herinneringen te delen. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook is geweest.

De wandeling
We wandelen elke eerste zondag van de maand. Deelname aan de wandeling is gratis. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. We wandelen wel op gepaste afstand natuurlijk.
Elke maand is er een ander wandelthema. Dit thema komt terug in een gedicht of verhaal dat tijdens de wandeling voorgedragen wordt. Iedereen is vrij om na afloop na te praten met koffie en thee (kosten voor eigen rekening).

Wie ben ik ?
Daniëlle Langkamp
De vrouw achter Een Bijzonder Afscheid ben ik, Daniëlle Langkamp. Ik ben graag dichtbij mensen en houd ervan om me te verbinden. Eerder heb ik een high tea georganiseerd voor verschillende mensen die hun partner hadden verloren. Met allemaal lotgenoten aan één tafel, dan valt er genoeg te delen met elkaar. Ik hou van een warme aanpak en ben oprecht geïnteresseerd in de verhalen van mensen. Een luisterend oor tijdens de wandeling.

Data
Rouwwandeling op:

Zondag 4 september 2022

Zondag 2 oktober 2022

Zondag 6 november 2022

Zondag 4 december 2022

Aanmelden
Heb je belangstelling? Je kunt je aanmelden of meer informatie opvragen bij Daniëlle Langkamp (06-14993975).
De maximale groepsgrootte is 20 personen.

Locatie
We verzamelen om 9.45 uur op de parkeerplaats bij restaurant ’t Hoogspel, Bornsestraat 1 Ambt Delden.
Uiterlijk om 10.00 uur starten we dan met de wandeling.

Voel je welkom, een mooie groet Daniëlle Langkamp.

Heb je een andere vraag of wil je je graag aanmelden? Stuur een bericht of bel me even.