Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Daniëlle gaf ons oprechte aandacht en zorgde voor rust

Danielle Langkamp

De vrouw achter Een Bijzonder Afscheid ben ik, Danielle Langkamp. Ik ben graag dichtbij mensen en houd ervan om me te verbinden.

Er was een moment in mijn leven waarop ik besloot het roer om te gooien. Na verschillende andere beroepen te hebben gehad, wilde ik daadwerkelijk iets voor mensen gaan betekenen. Uitvaartondernemer zijn is voor mij een missie; nabestaanden helpen op een kwetsbaar en verdrietig moment in hun leven.

Ik volgde met passie de opleiding voor uitvaartbegeleider en heb deze met succes afgerond. Collega’s geven mij deze woorden mee: helikopterview, communicatief, organisator met oog voor detail en gevoel voor stijl. Vrienden omschrijven mij als: liefdevol, inlevend, inspirator, open en betrouwbaar.

Met al deze eigenschappen en met mijn vrouwelijke finesse wil ik de uitvaartbegeleidster zijn die het verschil maakt. Het verschil tussen afscheid en Een Bijzonder Afscheid.

De eigen wijze staat voorop, niet de gewoonte

Neem contact met mij op

Majette nam alle tijd en had oog voor onze kinderen

Majette de Lange

Als Daniëlle Langkamp op vakantie is of als er veel meldingen binnenkomen, word ik door haar ingeschakeld.

Ik ben Majette de Lange en werk als freelance uitvaartbegeleider. Iedere uitvaart is voor mij opnieuw bijzonder om te mogen begeleiden. Elk mens is uniek en verdient een waardig afscheid. Een afscheid, passend bij het leven en de individualiteit van de overledene én van de nabestaanden.

Op professionele wijze ontzorg en adviseer ik de nabestaanden. Ik organiseer de uitvaart vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. In alle rust, stap voor stap begeleid ik nabestaanden gedurende deze vaak emotionele en kwetsbare periode in hun leven.

Open en betrokken maak ik samen met de nabestaanden een passend en persoonlijk afscheid, waar de nabestaanden goed op kunnen terug kijken. Afscheid nemen dat doe je maar één keer en dat moet goed zijn. En goed betekent, hoe moeilijk dit soms ook is, dat het afscheid helpt om verder te kunnen gaan. Een Bijzonder Afscheid is bijzonder, omdat het persoonlijk is en passend. Er is veel mogelijk en niets is gek. Het bijzondere zit ‘em vaak in de kleine dingen… Vrienden beschrijven mij als: vrolijk, sociaal, nuchter en betrouwbaar.

Collega’s vinden mij: professioneel en vakkundig, leergierig en eigentijds. Flexibel en bovendien invoelend en integer. Met oog voor detail en in verbinding.