De eigen wijze staat voorop, niet de gewoonte

Een Bijzonder Afscheid - Danielle Langkamp

Danielle
Langkamp


Over Danielle Langkamp

De vrouw achter Een Bijzonder Afscheid ben ik, Danielle Langkamp. Ik ben graag dichtbij mensen en houd ervan om me te verbinden.

Er was een moment in mijn leven waarop ik besloot het roer om te gooien. Na verschillende andere beroepen te hebben gehad, wilde ik daadwerkelijk iets voor mensen gaan betekenen. Uitvaartondernemer zijn is voor mij een missie; nabestaanden helpen op een kwetsbaar en verdrietig moment in hun leven.

Ik volgde met passie de post-HBO opleiding voor uitvaartbegeleider bij Meander uitvaartopleidingen en heb deze met succes afgerond. Collega’s geven mij deze woorden mee: helikopterview, communicatief, organisator met oog voor detail en gevoel voor stijl. Vrienden omschrijven mij als: liefdevol, inlevend, inspirator, open en betrouwbaar.

Met al deze eigenschappen en met mijn vrouwelijke finesse wil ik de uitvaartbegeleidster zijn die het verschil maakt. Het verschil tussen afscheid en Een Bijzonder Afscheid.

Majette de Lange, een zeer ervaren uitvaartbegeleidster werkt voor Een Bijzonder Afscheid als ik niet beschikbaar ben of als het druk is. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat elke familie oprechte aandacht krijgt en in alle rust begeleid wordt in de week van de uitvaart.

 

Over Majette de Lange

Ik ben Majette de Lange en werk als freelance uitvaartbegeleider. Iedere uitvaart is voor mij opnieuw bijzonder om te mogen begeleiden. Elk mens is uniek en verdiend een waardig afscheid. Een afscheid, passend bij het leven en de individualiteit van de overledene én van de nabestaanden.

Op professionele wijze ontzorg en adviseer ik de nabestaanden. Ik organiseer de uitvaart vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. In alle rust, stap voor stap begeleid ik nabestaanden gedurende deze vaak emotionele en kwetsbare periode in hun leven.

Open en betrokken maak ik samen met de nabestaanden een passend en persoonlijk afscheid, waar de nabestaanden goed op kunnen terug kijken. Afscheid nemen dat doe je maar één keer en dat moet goed zijn. En goed betekend, hoe moeilijk dit soms ook is, dat het afscheid helpt om verder te kunnen gaan. Een Bijzonder Afscheid is bijzonder, omdat het persoonlijk is en passend. Er is veel mogelijk en niets is gek. Het bijzondere zit ‘em vaak in de kleine dingen… Vrienden beschrijven mij als: vrolijk, sociaal, nuchter en betrouwbaar.

Collega's vinden mij: professioneel en vakkundig, leergierig en eigentijds. Flexibel en bovendien invoelend en integer. Met oog voor detail en in verbinding.

majette-een-bijzonder-afscheid-2

Majette
de Lange“Ik wil jou graag bedanken voor de goede zorg, de aandacht en het mooie verloop van alles. Natuurlijk is het allemaal droevig, maar als er iemand naast je staat die veel praktische zaken overneemt en regelt is dit zeer prettig. Ook tijdens de dienst nam je op gepaste wijze de leiding, daar waar de omstandigheden daar om vroegen. Mijn complimenten ! Niet alleen van mij, maar van de hele familie.”