Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Dit zeggen anderen

Ik gun veel anderen de hulp van Daniëlle of Majette

Toen het einde van het leven van mijn lief naderde hebben we samen overlegd hoe we graag de uitvaartbegeleiding wilde. Iets waar je het liever nooit over wilt hebben maar toch goed is om bij stil te staan als je weet dat het eraan komt. Ik ben aan de hand daarvan gaan zoeken op internet en de open en warme uitnodiging op de internetpagina van Daniëlle sprak ons aan. Het contact was direct warm en voelde goed. Ik kon terecht met al mijn vragen en wensen en er werd snel gereageerd. Na het overlijden van Marije heeft Majette de uitvaart begeleid. Professioneel, kundig en met een warme zakelijkheid. Daarbij zeer adequaat en helpend waar nodig en ruimte biedend aan ons als gezin. Hierdoor is het afscheid inderdaad voor ons een bijzonder afscheid geworden. Ik gun veel anderen de hulp van Daniëlle of Majette bij een afscheid, het heeft ons enorm geholpen.

 José

Een Bijzonder Afscheid, in een bijzondere tijd

In deze tijd van “Corona” met alle daarbij behorende beperkingen, heeft Daniëlle ervoor gezorgd dat wij op een passende, warme en liefdevolle manier afscheid hebben kunnen nemen van mijn man, vader en opa. Duizend maal dank voor je liefdevolle aandacht, warmte, steun en het blijven zoeken naar mogelijkheden.

 Margreet

Een bijzonder afscheid, je kunt je erop voorbereiden

Dat is een slogan van een grote uitvaartonderneming die ik heel toepasselijk vind voor “Een bijzonder afscheid” en die ook helemaal waar is. Mijn vrouw heeft dat gedaan door bij de polis van onze uitvaartverzekering een visitekaartje van Daniëlle Langkamp achter te laten. Verder hadden wij elkaars wensen nooit echt compleet met elkaar besproken. Door het korte ziekbed van mijn vrouw heeft ze mentaal nooit de fase van acceptatie bereikt. Hierdoor wist ik ook niet exact hoe zij haar uitvaart had gewild. Dan komt het ineens op je eigen geheugen en interpretatie aan. Juist op een moment dat je hoofd er het minst mee bezig kan zijn! En dan komt Daniëlle om de hoek kijken. Ze is mensgericht en schat goed in hoe wij in het leven stonden. Dat doet ze door oog te hebben voor elk kleine detail. Van de stijl van onze inrichting tot aan kleine dingetjes die tijdens herinneringsverhalen voorbij komen. Hierdoor weet ze goed in het oerwoud van mogelijkheden alvast een pre -selectie te doen waardoor de keuzemogelijkheden overzichtelijk en toch persoonlijk blijven. Tegelijkertijd blijft er ruimte voor eigen ideeën. Er is echt veel mogelijk, maar als iets niet mogelijk of misschien niet wenselijk is dan schroomt ze niet om dat te zeggen. “Dat zeg ik dan ook heel eerlijk” is een zin die dan voorbij komt. Niet altijd leuk, maar wel eerlijk en verstandig. Naast het regel en uitzoekwerk begeleid ze ook in het verdriet en betrekt iedereen bij het proces. In ons geval zijn er nog twee jongens van 16 en 20 die hun eerste uitvaart in hun leven gingen mee maken en dan gelijk die van hun moeder. Ook daarin pakt Daniëlle geregeld een moment om ze voor te bereiden en advies te geven. Echt top! Ik vertel iedereen die mij vraagt hoe de uitvaart was, dat ik oprecht niet 1 dingetje kan benoemen dat misschien net iets anders had gemoeten. Gewoon 100% gegaan zoals we bedacht en gewild hadden. En dat helpt weer in de rouwverwerking. Kortom, een bijzonder afscheid, je kunt je erop voorbereiden……..met hulp van “Een bijzonder afscheid”. Dankjewel Daniëlle en jouw team.

Gerold

Geen sjabloon ritueel

Het was een “Bijzonder Afscheid”. Waardig, geen sjabloon ritueel, goede woorden, passende muziek en beeldende omlijsting met foto’s uit Hans zijn leven. Goede organisatie met een mooie afsluiting!

Bram

Afscheid zonder zwarte rand

Het overlijden van mijn moeder was pittig, midden in de nacht, dus toen wij Daniëlle Langkamp bezochten om de uitvaart te regelen waren we allemaal aangeslagen en moe. Ze begreep hoe we ons voelden en stelde mijn vrouw, mijn nicht en mij op ons gemak. Ze leidde ons stap voor stap met zachte hand door de dingen die besproken moesten worden. Daarbij waardeerden we het dat niet alles in één keer besloten hoefde te worden, zoals bij grote, commerciële uitvaartondernemingen, maar dat de we de ruimte kregen om dat in ons eigen tempo te doen. Complimenten daarbij voor haar bereidheid om af en toe in het Engels over te schakelen, zodat mijn niet-Nederlandstalige vrouw ook alles kon volgen. Daniëlles advies om mijn moeder in Borne op te baren hebben we als heel prettig ervaren, het Uitvaarthuys was een fijne, klassieke locatie waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben, omdat mijn moeder in Hengelo woonde. Daarnaast een buiging voor haar tact en meedenken in tijden van corona. Diepe droefenis om het verlies van een dierbare staat in schril contrast met de anderhalvemetersamenleving. Ze wist daarin de juiste balans te vinden, door mooie sfeervol versierde tafels tussen de nabestaanden en de bezoekers te plaatsen. Hoe raar het ook klinkt, wij kijken terug op een plezierig en waardig afscheid, zonder zwarte rand. Chapeau!

 Vincent

Goud waard

Daniëlle is een bijzonder mens. Tijdens een voorgesprek denkt ze mee, is duidelijk over wat mogelijk is. Rondom de uitvaart is ze steeds bereikbaar, neemt je alles uit handen (tenzij je dat niet wilt). Ze is uiterst professioneel en tegelijkertijd is ze heel zorgzaam, ze legt alles uit wat er gaat gebeuren. Voor ons is ze goud waard.

Paul

Persoonlijk, echt, aandacht

Een paar woorden die voor mij weergeven hoe ik jouw zorg tijdens het afscheid nemen van mijn vader ervaren heb:
Persoonlijk, echt, aandacht, tijd geven, betrouwbaar, mensenkennis,  oog voor onze kinderen. We hebben het als zeer prettig ervaren om voor alle zaken 1 aanspreekpunt hebben. Ook het contact was prettig; een belletje waar wenselijk, anders even een appje of mailtje. Je gaf ons alle ruimte om invulling te geven aan het afscheid geven zoals wij dat voor ogen hadden. Waar wenselijk of nodig gaf je andere mogelijkheden of stelde je aanvullende vragen. Het financiële aspect, niet het belangrijkste uiteraard, had daarom ook niet de nadruk, maar was wel transparant. De begroting kwam bijna volledig overeen met de uiteindelijke factuur. Ik heb het zeer gewaardeerd dat je deze persoonlijk langs kwam brengen en toelichten. Fijn om dan ook op het hele proces van afscheid nemen terug te kijken en te evalueren.

Diana

Oprechte interesse en warme aanpak

De eerste kennismaking was een paar weken voor het overlijden van m’n vader, haar oprechte interesse en warme aanpak heeft ons enorm geholpen om zijn uitvaartwensen op papier te zetten en aan deze dag de invulling te geven zoals hij gewild had. De rouwkaart die Danielle zelf ontwerpt heeft op ons een diepe indruk gemaakt en deed ons inzien dat ze echt liefde heeft voor het vak. Als nabestaande kijken wij terug op een bijzonder afscheid en zijn wij Danielle en haar team heel dankbaar voor!

Kim

Onvergetelijk afscheid

Met recht Een Bijzonder Afscheid…Bedankt voor deze bijzondere tijd, alle hulp maar vooral alle mogelijkheden om dit tot een onvergetelijk afscheid te maken.

Esther

Als alles achter de rug is, is ze je niet vergeten

Daniëlle is een kei, echt waar! Te midden van alle hectiek, verdriet en stress bewaard zij de rust, heeft een helicopterview en denkt werkelijk overal aan. Door haar hebben wij Carla een heel mooi en persoonlijk afscheid kunnen geven. En ook als het allemaal achter de rug is, is ze je niet vergeten en laat ze wat van zich horen. Zo had ze een high tea georganiseerd voor verschillende mensen die hun partner hadden verloren. Een bijzonder initiatief wat ik erg prettig vond want je zit met allemaal lotgenoten aan tafel en er valt dus genoeg te delen met elkaar. Ik kijk er, ondanks alle verdriet, toch met een goed gevoel naar terug.bedankt Daniëlle, voor de goede zorgen.

Hanneke

Dat geeft rust

Wanneer er een dierbare komt te overlijden zit je vol emoties en verdriet. Als er dan iemand naast je staat(Daniëlle) die met je meedenkt en heel veel dingen regelt geeft dat rust. Lieve Daniëlle en collega’s dankjewel daarvoor.

Marry

Een terechte keuze

Een paar dagen voor het overlijden van mijn vader, heb ik bij diverse uitvaart bedrijven een offerte aangevraagd. Van sommigen kreeg ik een aanbieding terwijl de plechtigheid al had plaats gevonden, of kreeg ik mail dat ik de offerte binnen 2 weken mocht verwachten, terwijl ik had aangegeven dat mijn vader waarschijnlijk zijn laatste dagen inging. Wat een amateurisme kom je soms toch tegen. Uit de correcte offertes welke op tijd binnen waren hebben wij uiteindelijk op gevoel afgaande de keuze gemaakt voor “een bijzonder afscheid” van Danielle Langkamp. Een terechte keuze zoals bleek. Danielle heeft ons in deze moeilijke tijd, met zachte maar kordate hand weten bij te staan. Alles was correct, netjes en met gevoel geregeld. Dank je wel Daniëlle voor je steun en deskundigheid.

Peter

Ze is oprecht, betrokken en goed bereikbaar

Wij willen Daniëlle bedanken voor de geweldige wijze waarop ze ons heeft geholpen met het afscheid nemen van mijn man, (schoon)vader en opa. Vooral haar persoonlijke en professionele wijze van aanpak hebben we zeer gewaardeerd. Daniëlle heeft er voor gezorgd dat deze dagen vlekkeloos zijn verlopen. Ze bracht rust in een intens hectische, verdrietige week. Ze is oprecht, betrokken en goed bereikbaar. We kijken terug op een heel fijn, warm afscheid. Daniëlle, je hebt al onze wensen vervuld!

Mieke