Je mag me altijd bellen, dag & nacht 06-14993975

Dit zeggen anderen

Persoonlijk, echt, aandacht

Een paar woorden die voor mij weergeven hoe ik jouw zorg tijdens het afscheid nemen van mijn vader ervaren heb:
Persoonlijk, echt, aandacht, tijd geven, betrouwbaar, mensenkennis,  oog voor onze kinderen. We hebben het als zeer prettig ervaren om voor alle zaken 1 aanspreekpunt hebben. Ook het contact was prettig; een belletje waar wenselijk, anders even een appje of mailtje. Je gaf ons alle ruimte om invulling te geven aan het afscheid geven zoals wij dat voor ogen hadden. Waar wenselijk of nodig gaf je andere mogelijkheden of stelde je aanvullende vragen.
Het financiële aspect, niet het belangrijkste uiteraard, had daarom ook niet de nadruk, maar was wel transparant. De begroting kwam bijna volledig overeen met de uiteindelijke factuur.
Ik heb het zeer gewaardeerd dat je deze persoonlijk langs kwam brengen en toelichten. Fijn om dan ook op het hele proces van afscheid nemen terug te kijken en te evalueren.

Diana

Oprechte interesse en warme aanpak

De eerste kennismaking was een paar weken voor het overlijden van m’n vader, haar oprechte interesse en warme aanpak heeft ons enorm geholpen om zijn uitvaartwensen op papier te zetten en aan deze dag de invulling te geven zoals hij gewild had. De rouwkaart die Danielle zelf ontwerpt heeft op ons een diepe indruk gemaakt en deed ons inzien dat ze echt liefde heeft voor het vak. Als nabestaande kijken wij terug op een bijzonder afscheid en zijn wij Danielle en haar team heel dankbaar voor!

Kim

Onvergetelijk afscheid

Met recht Een Bijzonder Afscheid..
Bedankt voor deze bijzondere tijd, alle hulp maar vooral alle mogelijkheden om dit tot een onvergetelijk afscheid te maken.

Esther

Als alles achter de rug is, is ze je niet vergeten

Daniëlle is een kei, echt waar! Te midden van alle hectiek, verdriet en stress bewaard zij de rust, heeft een helicopterview en denkt werkelijk overal aan. Door haar hebben wij Carla een heel mooi en persoonlijk afscheid kunnen geven. En ook als het allemaal achter de rug is, is ze je niet vergeten en laat ze wat van zich horen. Zo had ze een high tea georganiseerd voor verschillende mensen die hun partner hadden verloren. Een bijzonder initiatief wat ik erg prettig vond want je zit met allemaal lotgenoten aan tafel en er valt dus genoeg te delen met elkaar. Ik kijk er, ondanks alle verdriet, toch met een goed gevoel naar terug.bedankt Daniëlle, voor de goede zorgen.

Hanneke

Dat geeft rust

Wanneer er een dierbare komt te overlijden zit je vol emoties en verdriet. Als er dan iemand naast je staat(Daniëlle) die met je meedenkt en heel veel dingen regelt geeft dat rust. Lieve Daniëlle en collega’s dankjewel daarvoor.

Marry

Een terechte keuze

Een paar dagen voor het overlijden van mijn vader, heb ik bij diverse uitvaart bedrijven een offerte aangevraagd. Van sommigen kreeg ik een aanbieding terwijl de plechtigheid al had plaats gevonden, of kreeg ik mail dat ik de offerte binnen 2 weken mocht verwachten, terwijl ik had aangegeven dat mijn vader waarschijnlijk zijn laatste dagen inging. Wat een amateurisme kom je soms toch tegen.
Uit de correcte offertes welke op tijd binnen waren hebben wij uiteindelijk op gevoel afgaande de keuze gemaakt voor “een bijzonder afscheid” van Danielle Langkamp.
Een terechte keuze zoals bleek. Danielle heeft ons in deze moeilijke tijd, met zachte maar kordate hand weten bij te staan. Alles was correct, netjes en met gevoel geregeld.

Dank je wel Daniëlle voor je steun en deskundigheid.

Peter

Ze is oprecht, betrokken en goed bereikbaar

Wij willen Daniëlle bedanken voor de geweldige wijze waarop ze ons heeft geholpen met het afscheid nemen van mijn man, (schoon)vader en opa. Vooral haar persoonlijke en professionele wijze van aanpak hebben we zeer gewaardeerd. Daniëlle heeft er voor gezorgd dat deze dagen vlekkeloos zijn verlopen. Ze bracht rust in een intens hectische, verdrietige week. Ze is oprecht, betrokken en goed bereikbaar. We kijken terug op een heel fijn, warm afscheid. Daniëlle, je hebt al onze wensen vervuld!

Mieke