Dit zeggen anderen


“Het is je stem, je voorkomen en je rustige doch gedecideerde optreden wat er voor zorgt dat mensen in deze hevig emotionele tijd, toch nog tot beslissingen kunnen komen en zaken geregeld worden, waarbij jij ze helpt om het zo te doen dat ze hier ook troost uit putten.”


“We kunnen terugkijken op een mooi afscheid.”


” Mede namens mijn broers en zussen wil ik hierbij nogmaals hartelijk danken voor de geweldige wijze waarop je ons hebt geholpen met het afscheid van onze moeder. Wij hebben jouw persoonlijke en professionele wijze van aanpak zeer gewaardeerd en dit heeft mede ons leed verzacht. Wij kijken allemaal terug op een zeer fijn afscheid zoals mijn moeder het zou hebben gewild.”


“Ik wil jou graag bedanken voor de goede zorg, de aandacht en het mooie verloop van alles. Natuurlijk is het allemaal droevig, maar als er iemand naast je staat die veel praktische zaken overneemt en regelt is dit zeer prettig. Ook tijdens de dienst nam je op gepaste wijze de leiding, daar waar de omstandigheden daar om vroegen. Mijn complimenten ! Niet alleen van mij, maar van de hele familie.”