Over Een Bijzonder Afscheid
eenbijzonderafscheid-hart

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Een Bijzonder Afscheid staat voor transparant ondernemerschap en het ontzorgen van de nabestaanden. Zowel voor een traditioneel vormgegeven uitvaart als voor een eigentijdse afscheidsviering kun je bij mij terecht; iedere uitvaart is maatwerk.Het leven vieren bij afscheid staat centraal.

 
eenbijzonderafscheid-roos

Werkwijze

De werkwijze van Een Bijzonder Afscheid is gebaseerd op respect en wederzijds vertrouwen. Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik je liefdevol in de week van de uitvaart. Je hebt steeds met dezelfde uitvaartbegeleider te maken, die de grote lijn bewaakt en precies weet wat er is afgesproken. Bij een uitvaart is er meer mogelijk dan de meeste mensen denken; ik leg je graag alle opties voor.


” Mede namens mijn broers en zussen wil ik hierbij nogmaals hartelijk danken voor de geweldige wijze waarop je ons hebt geholpen met het afscheid van onze moeder. Wij hebben jouw persoonlijke en professionele wijze van aanpak zeer gewaardeerd en dit heeft mede ons leed verzacht. Wij kijken allemaal terug op een zeer fijn afscheid zoals mijn moeder het zou hebben gewild.”